Mijn top drie favoriete kinderwagens

Mijn top drie favoriete kinderwagens

Inmiddels ben ik 24 weken zwanger en dat betekend dat we nu zo langzaam aan toch wat babyspullen moeten gaan aanschaffen. Ik ben echt al weken opzoek naar een kinderwagen die voor ons ideaal zou zijn. én die wij ook mooi vinden. Want het oog wil natuurlijk ook wat. Daarbij willen we ondanks dat wij de kinderwagen cadeau krijgen (echt super lief) niet een bedrag uitgeven wat boven de duizend euro ligt. Dat zouden wij zelf niet doen, maar het voelt ook niet goed om dat van familie te krijgen. Het moet dus een beetje normaal blijven. Want een grote uitgave is het hoe dan ook.

Met een zelf vastgesteld budget van rond de 700 euro ben ik opzoek gegaan, en ben ik echt verliefd geworden op deze 3 kinderwagens. Nu nog kiezen 😉 alhoewel, ik denk dat ik het weet.

kinderwagen

De Tutek turran rose gold, is het geen plaatje! Ik heb altijd gezegd: bij een volgend kindje wil ik nog eens een retro kinderwagen. Toch sloeg de twijfel toe. Ga ik zwenkwielen niet heel erg missen? En mochten wij de wagen nog een ronde willen gebruiken dan ehm is de kleur ook niet heel erg safe. Maar het fijne is dan weer, voor 700 euro heb je een super complete kinderwagen. En andere kleurtjes zijn zelfs nog wat goedkoper.

kinderwagen

De Mutsy Igo vind ik ook een hele mooie wagen. Hij heeft een strak uiterlijk en daar hou ik wel van. Wat ik fijn vind zijn de 4 wielen. Ik vraag mij alleen af of deze voorwielen niet erg klein zijn. Zal dat wel lekker lopen op elk terrein? Ik wandel namelijk graag even over het strand.

kinderwagen

Of deze. De maxi cosi Nova. Ook een prachtige wagen! Het fijne aan deze kinderwagen vind ik dat het een all terrain kinderwagen is met handige snufjes. De maxi cosi Nova klapt zichzelf namelijk in, en het zitje hoef je er niet vanaf te halen. Daarnaast oogt hij gewoon heel comfy. De voorwielen zijn ook iets groter dan bij de Mutsy Igo.

Kortom, ik vind het alle 3 mooie wagens. Heel verschillend maar allemaal rond dezelfde prijs. binnenkort laat ik weten welke kinderwagen het is geworden!

Als jij mocht kiezen, voor welke wagen zou jij dan gaan? 

Later nog eens lezen? Pin it om het op te slaan voor later!

kinderwagens

 

1 Reactie

Laat een reactie achter