24 weken zwanger | even bijkletsen

24 weken zwanger | even bijkletsen

Hij is bereikt: de ‘magische’ grens van 24 weken. Yippie! Hoogtijd om jullie bij te praten over de afgelopen tijd. Ik had mij zó voorgenomen om elke week een zwangerschaps-update te delen. Super leuk vind ik dat altijd om van andere mama’s te lezen. Maar helaas, we hebben het zo druk! Gelukkig op een positieve manier dus we klagen niet. Ro is druk met werken. Hij zit weer voor een paar maanden op zee (wel weekends thuis hoor, maar doordeweeks dus niet) waardoor Vanessa en ik veel samen zijn. Er komt daardoor veel op mij neer ,en soms zou ik wensen dat ik mij in vieren op kon splitsen. Dat zou toch heerlijk zijn!

Afstuderen, de laatste loodjes

Maar ondanks de zwangerschap en het veel zelf moeten doen gaat het prima. Ik voel mij goed ondanks de wat rommelende buik. Dat heb je misschien wel gelezen op instagram.

Daardoor ben ik de afgelopen tijd nogal afwezig geweest. Zowel op de blog als op social media. Ik heb namelijk best veel last van menstruatiekrampen en harde buiken. Soms best pijnlijk. Vaak ook niet. Maar er zijn ook dagen dat het continu zeurderig aanwezig is op de achtergrond. En gezien mijn geschiedenis met Vanessa waarbij ik met 26 weken zwangerschap opgenomen werd in het umcg, probeer ik het zoveel mogelijk rustig aan te doen. Zo goed als dat gaat natuurlijk. Want ik ga gewoon nog volledig naar school/stage. En thuis is de rust er vervolgens ook niet echt want (oehoe) ik heb bijna mijn diploma in de pocket! Daar moet ik nog even voor knallen zowel op school als thuis.

Eigenlijk ben ik eind mei pas officieel klaar met mijn studie. Maar omdat ik 29 mei ben uitgerekend is de deadline die ik mezelf heb gesteld april. Dan heb ik nog lekker een maandje (ongeveer) de tijd voordat de baby komt. Nog even fijn met de babykamer bezig en heerlijk genieten van niets doen. Ik krijg gelukkig op school de vrijheid om mijn examens eerder te doen. Dit mag ik zelf plannen wat erg fijn is.

Verhuizen

Ja, alweer. Haha. Het is nog niet eens zolang geleden dat Ro ik en Vanessa samen zijn gaan wonen in Ro zijn huisje. En nu hebben we samen een echte gezinswoning gekocht! Ik ben zó blij! de buurt is perfect. Heel kinderrijk en je woont heerlijk rustig in hofjes. 4 fijne slaapkamers, een grote woonkamer en een heerlijke tuin. Op een hoekje, met een speeltuintje vlakbij. We hebben zoveel geluk. Een kindje erbij en dan ook nog eens ons droomhuis kunnen vinden in een korte periode. Daarbij het huis waar we nu in wonen ook nog eens kunnen verkopen. Alles valt op zijn plekje, een super fijn gevoel is dat. Later zal ik meer updates plaatsen over onze nieuwe woning en de verhuizing. Het eerste weekend van maart staat de verhuizing gepland. Ik tel alvast af!

Bewaren om Later nog even te lezen? Pin onderstaande afbeelding gemakkelijk op je pinterest account. 

zwanger

 

 

 

2 Reacties

 1. februari 6, 2018 / 10:08 am

  Wat fijn dat je school je de ruimte geeft om vervroegd je toetsen te maken. Heel meedenkend van ze! Hopelijk lukt het je allemaal om op tijd af te studeren, succes!

  • admin
   februari 6, 2018 / 1:13 pm

   Dankjewel Jennifer! Komt vast goed.

Laat een reactie achter